Praktische info

Lid worden


Zin om bij ons te volleyballen? Om je aan te sluiten bij de club stuur je een mailtje naar info@vceverbeur.be met volgende gegevens:
- een individuele foto
- je geboortedatum
- je adres
- je rijksregisternummer

Om praktische redenen ontvangen we ook graag wat extra gegevens van jeugdspelers:
- gsm mama/papa
- e-mail mama/papa

Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de geldende GDPR privacy-policy.

Mutualiteiten


Via je mutualiteit kan je een deel van je betaalde lidgeld recupereren. Bezorg het formulier van je mutualiteit hiervoor aan de trainer. De club vult de documenten dan in, waarna je ze kan terugkrijgen via de trainer en kan indienen bij de mutualiteit. De enige voorwaarde is dat je het lidgeld eerst betaald hebt.

Sportongevallen


Wanneer je een blessure oploopt tijdens een training of een wedstrijd, moet je dit melden aan het bestuur. Op die manier kan de verzekering tussenkomen. Om een sportongeval te melden stuur je onderstaande gegevens naar info@vceverbeur.be:
- de datum, de plaats en het uur van het ongeval
- een medisch attest van de eerste vaststelling
- je rijksregisternummer
- je bankrekeningnummer

De aangifte gebeurt digitaal bij Ethias. De club vult ook een deel van de documenten in. Hieronder vind je alvast deze documenten terug. Voor het aangifteformulier [A] dien je als speler enkel deel 2 en 3 in te vullen. Document [C] vult de geneesheer in. Na ontvangst zal het dossier worden opgestart en ontvang je het dossiernummer. De verdere afhandeling zal dan verder rechtstreeks tussen jou en Ethias gebeuren.

Lidgelden


Hieronder vind je de tarieven voor het seizoen 2020-2021, inclusief de waarborg van de wedstrijdkledij (alleen van toepassing voor ploegen in competitie):

Heren A: € 240 + € 20 waarborg

Dames en Heren B: € 210 + € 20 waarborg

U19-U11: € 170 + € 20 waarborg

U09: € 100


Je schrijft het lidgeld over op rekeningnummer BE68 0016 7527 1034. Vermeld bij je betaling de naam van de speler en de ploeg.

Voor spelers uit hetzelfde gezin geldt een korting:
€ 10 (jeugdspeler is 2de gezinslid)
€ 20 (jeugdspeler is 3de gezinslid of meer)


De waarborg van € 20 voor wedstrijdkleding betaal je wanneer je een nieuwe uitrusting krijgt en wordt terugbetaald als je de wedstrijdkledij voor 1 mei 2021 terug binnenbrengt.